typen op de laptop

Zo daar gaan we dan. Na een lange tijd een soort van afwezig te zijn geweest in het online leven ben ik toch weer terug gekomen.

Het is nog wel even wennen merk ik, de berichtjes typen, het opzetten van de website, onderzoeken doen. Het gaat nog niet helemaal vanzelf. Maar dat gaat zeker goed komen.

Met dit bericht wil ik de officiële herstart benadrukken. Het begin van mijn tweede online geld verdienen avontuur.

Waarom ben ik teruggekomen online?

Nou dat is wel even een dingetje eigenlijk maar voor mij ook een erg simpele keuze uiteindelijk. Ik ben nu al een aantal jaar zelfstandig ondernemer. Dat is allemaal begonnen toen ik nog volop actief was in het online geld verdienen.

Dit is inmiddels een aantal jaar geleden alweer. Ik geloof dat ik zoon 4jaar geleden de stap heb genomen een andere richting in te gaan. Namelijk als zelfstandige (auto)monteur aan de slag te gaan. Dit was immers het beroep waar ik voor geleerd heb en ook jarenlang in gewerkt heb.

Maar er was een reden dat ik daar eerder mee gestopt ben en mezelf heb gestort op affiliate marketing. En het is een beetje cliché maar die reden is er nog altijd. Het is dus eigenlijk niet zo gek dat ik weer terugkom bij mijn eigen eerste website.

De reden dat ik namelijk de grote duik in het ondiepe heb genomen en als zelfstandige verder te gaan was om meer vrijheid te hebben en iets te doen wat ik echt leuk vind. Iets wat de mogelijkheden biedt om een meer zelfvoorzienend leven te leiden.

Affiliate marketing is mijn redding !

Waarom ik dan kies voor affiliate marketing vraag je je misschien af? Een groot voordeel voor mij is de ruime kennis op dit gebied die ik al bezit. Ik heb heel wat jaren ervaring met affiliate marketing en online geld verdienen. Die mij hier en daar ook successen hebben gebracht.

Die successen uit het verleden zijn het harde bewijs dat dit verdienmodel wel degelijk werkt. Een verdienmodel waar ik (meer dan) genoeg geld mee kan verdienen. Tevens is affiliate marketing een van de makkelijkste manieren dus waarom niet 😉

In de basis is het veelal niet verandert. Dat houdt in dat ik niet weer door een leer proces moet voor bijscholing. Maar toch heb ik ervoor gekozen dit te doen. Ik vond het belangrijk mezelf toch even op te frissen op dit gebied en zo een goede start kan maken.

Wat ik heb gedaan ik de cursus van Jacko gekocht, de Affiliate Markering Revolutie. Ook wel bekent als de AMR training. En daar heb ik zeker geen spijt van.

Uitgebreid onderzoek is ontzettend belangrijk.

Omdat het zolang geleden is ben ik eerst eens uitgebreid op onderzoek uitgegaan. Eenmaal binnen het leden deel van de AMR vond ik ook veel nuttige informatie op het forum. Dit heeft me best goed op weg geholpen om weer te starten in de onlinewereld.

Een van de belangrijkste zaken was het opnieuw inrichten van mijn website, deze heeft er lange tijd behoorlijk belabberd bijgestaan. Het was dus de hoogste tijd dit weer eens aan te pakken.

In het verleden kwam het nog wel eens voor dat ik maar gewoon wat aanrommelde, en dat is toch wel iets wat me deze keer niet zal gebeuren. Ik doe het goed of ik doe het niet. Dat is zo ie zo wel een motto waar ik naar leef.

Wordpress logo

Zoals ik eerder al zei is de basis niet veel verandert maar er zijn wel een aantal nieuwe ontwikkelingen. En dat alleen maar ten goede voor mijn online business. Een van de eerste dingen die ik tegenkwam was het zogenoemde “Wordpress Hosting”. Een speciaal ingerichte hosting voor een WordPress website.

Aangezien ik veelal met WordPress zal werken leek me dit wel interessant en ben er eens wat dieper ingedoken. Heb hierover met verschillende mensen gesproken en ook met verschillende hosting bedrijven. Om eens te kijken wat ze nu precies aanbieden met WordPress hosting.

Lees hier meer over WordPress Hosting en waar ik uiteindelijk voor gekozen heb en waarom. (komt nog)

De eerste stappen zijn gemaakt en de website draait weer op volle toeren, tijd om te knallen!

Er zal hier en daar nog wel wat aangepast moeten worden. Wie weet kies ik uiteindelijk toch nog voor een ander thema. Maar voor nu ben ik even tevreden en ga ik mijn focus leggen op het maken van goede content. Dat is uiteindelijk het meest belangrijke voor mijn online business.

Het voelt goed weer terug te zijn!

Het leven als automonteur is ook niet alles. Dat is mede een van de redenen dat ik er weer voor gekozen heb online actief te gaan. Omdat het toch iets is wat ik niet meer fulltime wil doen en het me de laatste tijd erg tegen zat, voelde ik me niet meer mezelf. Het was dus tijd voor verandering!

Maar nu ik weer online actief ben merk ik direct de omslag in mijzelf. Ik ben bezig met iets dat ik erg leuk vind en ook veel interesse naar heb en dat voelt goed. Het is natuurlijk wel nog keihard werken voorlopig om van alles weer op te zetten. Iets waar ikme ook zeker bewust van ben, maar heb er ook zin in.

Inmiddels alweer een paar weken zoet er mee en ik zit soms weer uren achter de pc tot soms diep in de nacht. Net als vroeger haha. Lees hier meer over “mijn verhaal – hoe ik gestart ben met online geld verdienen“.

Ik heb er alle vertrouwen in dat ik dit weer van de grond krijg en er een mooie toekomst mee zal hebben. Affiliate marketing is toch maar een mooi vak.

Zo dat was hem dan voor het eerste bericht zins tijden. Super tof dat je er even was en laat ook even een reactie achter, ik vind het leuk om wat van je te horen.

Dit vind je misschien ook interessant.

Over Daan Peeters

Daan is de eigenaar en oprichter van slimonlineverdienen.nl. Hierop deelt hij artikelen om mensen te inspireren en helpen om ook geld te verdienen op internet met behulp van affiliate marketing. Leer hoe jij dit ook kan van een ervaren affiliate marketeer.

Heeft dit je geholpen? Heb je nog vragen? Laat wat van je horen in een reactie.

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en GooglePrivacy PolicyenServicevoorwaarden toepassen.

Vond je dit een goed artikel, deel het dan!