Volg jij je eigen weg? Het valt me op dat er heel veel mensen zijn die alleen maar naar anderen luisteren. En niet hun eigen weg durven of willen inslaan. Dat is erg jammer, want het is juist zo belangrijk om te doen wat je zelf wilt. Proberen om je droom te verwezenlijken. Dus volg eens je eigen weg!

Menigeen zou het graag anders willen doen, maar zij durven niet omdat zij vaak ook bang zijn om te falen. Plus omdat zij te vaak naar meningen van anderen luisteren. We zijn alleen maar bezig met rekeningen betalen, zorgen dat het eten op tijd klaar staat, op tijd naar bed want de volgende dag moeten we weer vroeg op om te gaan werken etc. etc.

Kortom, het komt er eigenlijk op neer dat we niet leven, maar er geleefd wordt naar alles en iedereen om ons heen. Waarom zou je niet eens een keer uit die sleur willen komen en het gewoon anders willen doen?

Ik weet als geen ander dat het uiteraard erg belangrijk is om geld te verdienen. Zeker met een gezin en/of kinderen, maar ook zeker als je alleen bent. Want er moet toch brood op de plank komen.

Maar tegenwoordig zijn mensen vaak alleen maar aan het werk om de rekeningen te kunnen betalen, schoolgeld te betalen, boodschappen doen, en als je dan geluk hebt blijft er nog iets over om iets leuks te doen voor jezelf en/of gezin. Het zijn voor velen van ons moeilijke tijden. Maar vergeet nooit te luisteren naar jezelf. Volg je eigen weg.

Denk anders, doe anders.

Ik bedoel hiermee te zeggen, dat als je het anders wilt gaan doen, je het dan ook moet gaan doen. Niet teveel naar anderen kijken en luisteren. Jij bepaalt je eigen leven en toekomst en je vult het helemaal zelf in, daar heb je echt geen ander voor nodig. Sterker nog, daar wil je een ander niet over laten beslissen.

Vind jij iets leuk, doe dat dan ook, heb je er geen zin in, doe dat dan ook niet. Heel simpel maar erg krachtig. Volg je eigen hart en gevoel en wees jezelf, het is echt zo belangrijk! Jij, je partner, je gezin, dat staat allemaal op de eerste plaats, jullie zullen het samen moeten doen. Iemand anders kan niet in jouw schoenen lopen en ze zullen ook zeker jullie uitjes of vakantie niet betalen.

Dat geldt ook voor online geld verdienen. Als jij dat wilt gaan doen om een leuk extraatje te verdienen of straks te stoppen met werken, dan is dat jouw keuze. Je zal dit zelf moeten doen en niet naar anderen luisteren, zij hebben toch altijd een mening klaar en zullen het altijd beter weten. Volg je eigen weg !

Ga ervoor

Volg je eigen weg, geloof in jezelf

Als jij een doel hebt en je wilt dat bereiken dan moet je ervoor gaan. Je zult zien wanneer je je eigen ervoor inzet dat je je doel zult bereiken. En zodra je je doel hebt bereikt ben je trots op jezelf en weet je dat je dit helemaal zelf hebt bereikt zonder een ander. Mensen zullen altijd blijven kletsen en commentaar geven op wat een ander doet. Dat zal altijd zo blijven, dus trek je daar eens wat minder van aan, volg je gevoel, sla je eigen weg in en ga je droom achterna!

Het is zo belangrijk om positief tegen dingen aan te kijken en niet bij de pakken neer te gaan zitten, ook al lukt het soms even niet. Er zullen altijd weer betere tijden komen en dat heb je helemaal zelf in de hand. Het is echt zonde om te blijven hangen in het negatieve. Je zult veel minder bereiken of misschien helemaal niet aan je doel beginnen.

Maak je nu eens niet zo druk om alle verplichtingen. Uiteraard zullen sommige dingen moeten gebeuren, maar kijk ook eens wat voor moois jou of jullie toekomst kan bieden. Blijf niet stilstaan, kijk zeker niet achterom, maar kijk vooruit! En vooral volg je eigen weg.

Durf jij je leven te veranderen, en het allemaal anders te gaan doen?

Durf je leven te veranderen, stel je eens voor hoe het zou zijn als je niet teveel meer hoeft na te denken over financiële zorgen. Wanneer je meer grip hebt op het indelen van tijd en je niet meer aan vaste tijden hoeft te houden. Gewoon doen wat je leuk vind, waar je goed in bent.

Dit komt weer ten goede van je gezin, als je dat hebt, en daar ga ik maar even van uit. Je kunt dan waardevolle tijd vrijmaken om leuke dingen te gaan doen met je partner en/of kinderen. Dat verdienen ze toch? Elke dag weer op dezelfde tijd naar je werk en dan nog te bedenken dat je ook met een vaste baan geen zekerheid hebt tegenwoordig.

Want stel nu dat het wat minder gaat op je werk, ben je je baan kwijt, en dan…?

Durf je leven te veranderen

Probeer nu eens anders te gaan denken en probeer je eens een leven voor te stellen met veel minder onzekerheden en een leven waarbij je je inkomsten zelf in de hand hebt en niet afhankelijk hoeft te zijn van een werkgever. Wie zou dat nu niet willen? Volgens mij wil iedereen wel in die situatie zitten…ik wel in ieder geval.

Het is helemaal niet zo moeilijk om dat te bereiken, maar je moet wel weten hoe je dat gaat aanpakken én je moet bereid zijn om behoorlijke kritiek over je heen te krijgen. Mensen uit je omgeving zullen je misschien raar gaan aankijken als je zo’n grote stap onderneemt. Maar het allerbelangrijkste is : durven, durf je leven te veranderen. Durf jij die stap wel te nemen en daadwerkelijk zelf controle te hebben over je eigen financiële situatie.

Dan krijg je te maken met vaak onbewuste afgunst en jaloezie van mensen uit je omgeving. Want dat is “allemaal oplichting”, “als het zo zou zijn was iedereen rijk”,”Je gelooft toch niet in die pyramide onzin”, en zo kan ik er nog wel een aantal reacties opnoemen.

Ben jij bereid af te gaan, en al die kritiek te ontvangen?

Dit is vaak onwetendheid bij mensen, en dan krijg je automatisch deze reactie. Dat is nou eenmaal zo ingesteld in ons brein. Waarbij het ook nog moeilijk is om over te gaan naar een andere gedachtegang. Dat geeft ook niet, maar laat een ander wel gewoon in zijn waarde en durf je leven te veranderen.

Natuurlijk is ook niet alles even mooi, dus moet je je goed verdiepen in de mogelijkheden die er zijn en die zichzelf al succesvol bewezen hebben. Ik kan je zeggen dat die er zijn hoor. Om je daar nu een handje bij te helpen heb ik deze website opgezet. Deze wordt continu ge-updated, zodat je telkens van de juiste informatie en kennis wordt voorzien. Bekijk het blog.

Durf jij ook je leven te veranderen? Doe het dan gewoon, je hebt niets te verliezen. Ga uit van jezelf en luister niet te vaak naar al die meningen die mensen klaar hebben. Het is tenslotte jouw leven en jij bepaalt hoe je daar mee omgaat. Voor elke wil is een weg, dit gezegde komt niet uit de lucht vallen. Als jij ergens voor gaat en je volledig inzet is alles te bereiken. Maar hoe ver wil jij gaan?, dat is de vraag.

Conclusie, durf jij je leven te veranderen?

Het enige dat je nodig hebt is gezond verstand en een klein beetje lef, als je dat hebt, dan heb je alles wat nodig is om jouw financiële toekomst aanzienlijk rooskleuriger te maken. Bekijk deze website maar eens op je gemak. Er gaat een nieuwe wereld voor je open op het moment dat je de stap durft te nemen om je leven te veranderen.

Ik heb die stap genomen, ik durf ervoor te gaan, durf jij dat ook?

Hopelijk dat je wat positiviteit uit mijn bericht kan halen, dat was namelijk wel mijn bedoeling. Ik hoop ook dat het je iets geholpen heeft of dat je een beter/nieuw inzicht heb gekregen. Het komt vanuit jezelf.

Dit vind je misschien ook interessant.

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief.

About Daan Peeters

Daan is de eigenaar en oprichter van slimonlineverdienen.nl. Hierop deelt hij artikelen om mensen te inspireren en helpen om ook geld te verdienen op internet met behulp van affiliate marketing. Leer hoe jij dit ook kan van een ervaren affiliate marketeer.

Leave a Comment

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.