Snel rijk worden met internet

Snel rijk worden met internet, is het echt zo gemakkelijk? Laten we eens eerlijk zijn, geld verdienen via internet is waarschijnlijk een van de simpelste manieren om ook daadwerkelijk geld te verdienen en binnen te krijgen. Door het aanbieden van je eigen dienst of product, of als je dat niet hebt in affiliate vorm, een linkje delen er over praten en boem je kunt geld verdienen.

Het is echt niet zo moeilijk als je misschien denkt. Maar verwacht ook geen gouden bergen door alleen maar iets te zien of te lezen. Toen ik 10 jaar geleden voor het eerst in aanraking kwam met online geld verdienen en snel rijk worden met internet, dacht ik ook dat het voor mij waarschijnlijk een vergeten droom zou worden.

Ik geloofde ook niet zo zeer in het verkopen van allerlei spullen en dacht : je moet zelf een super idee hebben voordat dit werkt.

Simpelheid werkt het best

Inmiddels weet ik wel beter en durf ik gerust te zeggen : alles verkoopt. Naast dat het een geweldige manier is om een inkomen te realiseren, is de levensstijl van een doorgewinterde marketeer een vakantie, bij vergelijking met de doorsnee Nederlander. Met gemiddeld zo’n 3 á 4 uur per dag werken toch een modaal inkomen ontvangen. Het zijn vaak de simpele dingen die tot succes kunnen leiden. Er word vaak nog gezocht naar iets unieks of wat ver van je bed staat, maar juist de meest dagelijkse dingen werken vaak het best.

Neem nou bijvoorbeeld verzorging of voeding. Ik weet zeker dat er honderden mensen zijn in Nederland en België die in deze markt geld verdienen ondanks dat er grote concurrentie op zit. Waarom zou jij dat niet kunnen. Het is niet omdat je geen kennis hebt of totaal niet weet hoe het moet. Zelfs mensen die maar nauwelijks hun weg kunnen vinden in een computer en internet zijn in staat geld te verdienen online.

Hoe moet ik snel rijk worden met internet?

Het is allemaal te vinden op het grote web, dus daar kan het niet aan liggen. In al die jaren dat ik me bezig houd met het genereren van in internet- inkomen heb ik al heel wat voorbij zien komen. En het gekke is vele manieren blijken ook te werken. Het is de kunst om net uit te vinden hoe het werkt en waar je het kunt verbeteren. Hoe pas je het toe voor jouw doel.

Geld verdienen kan met : informatie producten – bloggen – social media – video marketing – email marketing – diensten aanbieden – kennis delen – producten reviewen – etc. Dit zijn nog maar algemene termen die je nog in de diepte kunt uitsplitsen en er tientallen zo niet honderden manieren en methodes ontstaan. Die ook nog eens te combineren zijn. Allemaal om jouw business, dienst of product de aandacht te geven en in de markt te zetten.

Benieuwd naar enkele manieren van online geld verdienen? Bekijk dan eens dit artikel.

Dan vraag je je misschien af, wat is de beste manier voor mijn markt of product? Het antwoord is simpel. Hoe meer methodes je toepast des te groter is je kans op een verkoop en het behalen van succes. Maar wat je vooral niet moet doen is dan maar roekeloos overal mee aan de slag gaan. Kies een methode uit en werk daar aan totdat het iets oplevert. Zo bouw je het langzaam op en kies je er telkens een methode bij terwijl je de ander netjes bijhoud.

Hoeveel verdien jij per uur?

Je hoeft geen reactie achter te laten met hoeveel je verdient. Maar zie dit even als een inzicht. Bijna iedereen is gewend om een bepaald bedrag per uur te verdienen. Maar hoe zit dit eigenlijk online? Vanuit deze bedrag per uur gedachte zal ik het even uitleggen.

Stel je vind een niche/product/markt waar nog niet veel concurentie opzit. Daar is gemakkelijk in te scoren en hoef je geen moeilijke dingen te doen om succes mee te behalen. Laat ik het even ruim nemen dat je ongeveer 50 uur bezig bent geweest met het opzetten van een website. Die 50 uur zijn nog niet betaald en je hebt eigenlijk voor niks gewerkt.

Nu een paar maanden later zijn er wat verkopen geweest via je website en heb je, laten we zeggen, 500 euro verdient. Dat is 500/50 = 10 euro per uur. Er vanuit gaande dat je er geen werk meer aan hebt gedaan is 10 euro per uur helemaal niet verkeerd. Je begrijpt nu misschien wel dat bij elke verkoop die er komt je website meer waard wordt. En dat je bedrag per uur dat je gewerkt hebt meer en meer wordt. Haal je 5000 euro winst uit je website in een jaar tijd dan is dat uitgerekend 100 euro per uur dat je verdient.

Dit is maar een voorbeeld van hoe het kan gaan en je veel meer per uur kan verdienen. Dus kun je best wel rijk worden met internet als je het zo bekijkt.

Doorbijten en hard werken leidt tot snel rijk worden met internet

snel rijk worden met internet en succes

Nu je dit gezien hebt vraag je je misschien het volgende af. Hoe kun je dit in 3 á 4 uur per dag doen?

Niet alles is altijd wat het lijkt. De mooie verhalen die je over het algemeen voorgeschoteld krijgt berusten niet altijd helemaal op waarheid. Maar nog belangrijker, wat er mee wordt getoond is het resultaat van doorzetten en hard werken. Niemand heeft jou ooit verteld wat er allemaal aan vooraf ging, het enige wat je te zien krijgt is het verbluffende resultaat.

Het opzetten van een business en het behalen van de eerste verkopen is veruit het meeste werk. Voordat je op dit punt zit en er eventueel overheen klimt heb je het grootste gedeelte van de berg al beklommen. Dat laatste stuk is een moeilijk stuk wat zeker de nodige uitdaging en doorzettingsvermogen van je zal vragen. Maar op het moment dat je de top en je doel bereikt hebt is het een stuk makkelijker om dit vast te houden.

Het kost je minder moeite daar te blijven dan om er te komen.

Het leven van een internet marketeer is mooi, maar gaat niet atijd over rozen.

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief.

Dit vind je misschien ook interessant.

About Daan Peeters

Daan is de eigenaar en oprichter van slimonlineverdienen.nl. Hierop deelt hij artikelen om mensen te inspireren en helpen om ook geld te verdienen op internet met behulp van affiliate marketing. Leer hoe jij dit ook kan van een ervaren affiliate marketeer.

Leave a Comment

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.