Met dit verhaal wil ik je graag meer inzicht geven over online geld verdienen. Hoe je kunt beginnen met affiliate marketing via het internet en vooral hoe ik er mee begonnen ben.

Inmiddels ben ik ruim 10 jaar actief in deze wereld en heb er heel wat in meegemaakt. Wat er zoals is gebeurd en wat ik heb meegemaakt vind je verder terug in dit bericht.

Wie is Daan eigenlijk?

Daap peeters slimonlineverdienen.nl online geld verdienen

Ik ben ook maar gewoon een mens net zoals jij, down to earth en een nuchtere instelling. Geboren op 14-01-1985 de dag dat mijn bijzondere leven begon. Vanaf jonge leeftijd bleek ik erg nieuwsgierig te zijn en wilde graag dingetjes weten. Vaak was ik met mijn speelgoed aan het klooien om dit uit elkaar te halen.

In mijn jongere jaren heb ik veel verschillende basisscholen gezien waarvan ook speciaal onderwijs. Ik weet niet precies op welk moment het is geweest maar het was duidelijk voor mijn ouders en anderen dat er iets “anders” was aan Daan. Op latere leeftijd ben ik dan ook nog eens getest en hieruit bleek ik een A typische ontwikkelingsstoornis te hebben. Dit is eigenlijk een verzamelnaam voor een aantal verschillende zaken zoals: ADHD, ppd-nos en autisme.

Als je nog jong bent ben je er nog niet zo bewust mee bezig. Maar op latere leeftijd had ik zelf ook wel in de gaten dat ik wat anders was dan de gemiddelde mens. Is dat dan negatief? Nee, persoonlijk vind ik van niet en heb er over het algemeen ook niet direct last van.

Ja ik had wel moeite met leren op school en de aandacht erbij houden maar ik ben er toch doorheen gekomen. Heb een normale baan gehad wat ook zonder problemen verliep. Mijn grootste valkuil vind ik persoonlijk is taal en grammatica. Typefouten is een soort van dingetje voor mij.

Ik denk zelf altijd maar zo, zolang de tekst en het verhaal te begrijpen is zit het wel goed.

Waar is het dan allemaal begonnen met online geld verdienen?

Hoe het nu precies is begonnen weet ik niet meer, het is zo’n 10-12 jaar geleden dat ik er voor het eerst iets over zag op het internet. Ik was aan het rond surfen en op de een of andere manier ben ik op een website terecht gekomen waar ze je leerden om heel veel geld te verdienen. Was heel gemakkelijk 😉 je kent het vast wel.

Laat ik even heel eerlijk zijn, online geld verdienen is niet zo gemakkelijk als het vaak wordt voorgeschoteld. Er zitten toch wel wat haken en ogen aan om dit succesvol te doen. Maar in vergelijking met het voeren van een eigen bedrijf offline is het vrij gemakkelijk. Affiliate marketing is vrijwel de eenvoudigste manier om geld te verdienen met internet.

Uiteindelijk heb ik na wat meer rondneuzen een eerste cursus gekocht om er meer over te leren. Ik had toen ook nog gewoon een baan van 40 uur als automonteur en besteedde zo nu en dan wat tijd in de avonduren hieraan om zelf eventueel ook van start te gaan.

Zo kwam ik ook in aanraking met WordPress en is het balletje gaan rollen. Er komt van alles bij kijken als je net begint en er eigenlijk helemaal niks van af weet. Ik was dan veelal ook maar wat aan het aanklooien en wist niet precies wat ik deed. Je moet je ook bedenken dat er goed 10-12 jaar geleden nog niet de informatie was te vinden die je tegenwoordig wel hebt in overvloed.

Er gingen wat jaren aan voorbij en affiliate marketing was niet het enige wat ik vond. In de eerste 4-5 jaar heb ik heel veel uitgeprobeerd en allerlei verschillende verdienmodellen gezien. Eind 2011 begin 2012 ben ik gestart met slimonlineverdienen.nl Ik was inmiddels van baan gewisseld en kwam terecht bij Defensie als monteur. Dat leek me wel een leuke uitdaging.

Na een aantal jaar bij Defensie bleek die uitdaging toch niet zo leuk te zijn. Ik had ook de pech dat ik er kwam in een slechte tijd met bezuinigingen en reorganisaties. Daarbij verliepen sommige dingen gewoon weg niet en heb ik uiteindelijk besloten ontslag te nemen.

Het was een grote en ook onzekere stap die ik nam maar ik ging er 100% voor. Het moment dat ik heb besloten om zelfstandig verder te gaan en een online business op te bouwen met affiliate marketing.

Waarom ik koos voor affiliate marketing en niet een “normale” baan

Het heeft me wel enige tijd gekost en heel wat denkwerk voordat ik besloot dit full time te gaan doen. Het is niet niks om zomaar alle zekerheid van een vaste baan en inkomen op te geven om een droom na te jagen. Er was voor de zoveelste keer wat voorgevallen op mijn werk destijds en dat was de uiteindelijke druppel.

change in wolken over geld verdienen met affiliate marketing

Waarom ik heb gekozen om met affiliate marketing online geld te gaan verdienen tegenover een normale baan zit wel wat dieper dan alleen een gevalletje op het werk. Ik was al wat jaartjes bezig online en had het een en ander geleerd. Hier en daar kleine successen gehad en dat gaf me wel het vertrouwen dat dit moest lukken. Zeker als ik me er 100% voor gaf.

Als je zelf ook al een beetje in de wereld van online geld verdienen zit klinkt het je vast niet onbekend in de oren als ik zeg dat er een andere mind- set voor nodig is en jezelf een ander beeld moet geven op bepaalde zaken. Het is een onderwerp wat ik vaak terug zie komen en er zit vaak ook een kern van waarheid in.

Meer vrijheid, meer geld, vaker op vakantie, minder werken, dit zijn vaak punten die worden benoemd als het hierom gaat. En laten we eens eerlijk zijn wie wil er nu niet vaker op vakantie kunnen of meer vrijheid hebben om te bepalen wat je gaat doen vandaag.

De gedachten dat iemand 36-40 uur moet werken bij een bedrijf voor een baas is iets van vroeger. Uit tijden waar techniek nog lang niet zover was en internet al helemaal niet bestond. We leven tegenwoordig in een heel andere wereld als toen, en dat biedt ook een heleboel kansen en mogelijkheden. Waarvan velen nog ontdekt moeten worden.

Het klinkt allemaal leuk, geld verdienen met internet, maar als je er ook echt van wilt leven zul je er wel degelijk voor moeten werken. Het is in feite ook gewoon een business maar dan voornamelijk online. In het begin zal je flink moeten werken om er een succes van te maken, maar het voordeel is wel dat als dit eenmaal staat en loopt, je met veel minder tijd dit goed kunt bijhouden.

Ik kan nu uit eigen ervaring spreken dat dit ook zeker het geval is. Het is erg lekker om eens te zeggen vandaag eens even geen werk maar een lekker dagje voor mezelf bijv. De keus om als zelfstandig ondernemer verder te gaan is waarschijnlijk een van de beste keuzes die ik ooit gemaakt hebt.

Zo was ik al een behoorlijke tijd bezig met informatie delen over wat ik deed, veelal in blog berichten op slimonlineverdienen.nl. Daarnaast hield ik me ook heel veel bezig met andere mensen te adviseren en te helpen om geld te verdienen op het internet. En dat deed ik met veel plezier.

Kleine successen werden groter en ik had helemaal niks te klagen. Ik verdiende toen (2013-2014) zoon 1600 tot 2000 euro per maand. Het leven was prima zo.

Tot dat ene moment ….

De grote klapper

Tot nu toe heb ik veel over mijzelf en het verleden verteld, we gaan nu meer naar het heden. Wat gebeurde er nou?

Ik had mijn zaakjes aardig op orde en na veel dingen uitproberen een methode gevonden die voor mij goed resultaat gaf. Ik kocht veel verkeer in op zoekwoorden en stuurde deze direct door naar de aanbieder via een affiliate link. En BAM! Kassa, de verkopen kwamen binnen en ik verdiende er best aardig mee. Mijn focus was ook vooral om dit verder op te bouwen en ik liet andere projecten staan.

Tot op een gegeven moment de aanbieder wat reglementen had aangepast en eens contact met me opnam. Met de vraag: waar komt al je verkeer eigenlijk vandaan?

Met wat eromheen gedraai het die man netjes uitgelegd hoe het nu zit. Maar om een lang verhaal kort te houden, waar het op neer kwam was dat de methode die ik toepaste niet langer meer was toegestaan.

Dat was op dat moment de grootste tegenvaller die ik kon hebben. Zo goed als het enige wat op dat moment goed liep viel zomaar ineens weg. Het is iets wat je niet helemaal zelf in handen hebt.

Het is mijn eigen fout geweest om mijn focus alleen daarop te richten. Maar ja daar stond ik dan, eigenlijk weer terug bij af. Als ik verder wilde met mijn online business moest ik van voren beginnen weer wat op te bouwen.  Het was een behoorlijke klap voor me en deze viel me zwaar.

Hoe nu verder?

Hier heb ik wel een tijdje mee rond gelopen. Door omstandigheden heb ik toen besloten om nog wel als zzp’er verder te gaan maar weer terug in de autowereld. Ik liet me inhuren door garagebedrijven als ze wat extra werk hadden of voor bepaalde tijd iemand extra nodig hadden. Dit ging een tijdje heel erg goed en ik werkte veel voor een bedrijf, vaak continu.

Maar hoe langer ik dit deed des te meer begon er te knagen. Wat wil ik nu echt met mijn leven? Blijf ik dit doen tot mijn pensioen? Dit soort vragen en het toch vrij zware werk heeft me dan ook weer aan het nadenken gezet. Wat moet ik nu gaan doen of veranderen.

Heel simpel en kort gezegd was ik gewoon niet tevreden. Het is vaak veel werk zwaar werk en lang niet altijd goed betaald.

Ik ben 12 jaar geleden begonnen op internet omdat ik meer vrijheid wilde in mijn leven, minder zorgen hoeven te maken over de financiën elke maand. Dit is ook de reden dat ik uiteindelijk mijn vaste baan had opgezegd en voor mezelf ben begonnen. Hierop terugblikken en vergelijken met de situatie die ik nu heb matched dat gewoon niet.

Zo heb ik besloten om weer terug te gaan in affiliate marketing. Wetende dat er op internet genoeg geld is te verdienen. Ook uit eigen ervaring weet ik dat affiliate marketing een goed en bewezen verdienmodel is.

Om even eerlijk te zijn, mijn omslag om als monteur verder te gaan destijds is waarschijnlijk niet de juiste keus geweest. Als ik zie hoe affiliate marketing de afgelopen jaren is gegroeid heb ik er toch wel een beetje spijt van. Maar aan de andere kant is het ook motiverend om er juist nu weer mee aan de slag te gaan. En dat is precies wat ik ga doen.

Vol goede moed ben ik weer gestart en heb eerst goed onderzoek gedaan. Deze keer wil ik het goed aanpakken. Lees hier meer over in het artikel we gaan weer beginnen.

Voor een kleine opfriscursus heb ik besloten om de Affiliate Marketing Revolutie van Jacko Meijaard nog eens aan te schaffen. Na alle trainingsvideo’s weer eens bekeken te hebben dacht ik bij mezelf  “wat is dit toch eigenlijk simpel”.

Deze cursus is al een aantal keer geüpdatet en inmiddels zeer waardevol geworden. Niet alleen is de training erg goed, ik kwam meteen in een grote community van mensen die elkaar helpen via het forum in het ledendeel. Ik sta er dus ook niet alleen voor als ik nu met vragen zit of ergens niet uitkom. Echt super!

Kun jij ook starten met online geld te verdienen met affiliate marketing?

Ja dat kan zeker, ik ben zelfs van mening dat iedereen dit zou kunnen. Wel tot op zekere hoogte, het is heel erg afhankelijk van de persoon zelf. Hoe graag wil je het en hoeveel moeite wil je ervoor doen om iets nieuws te leren en een andere levensstijl te beleven.

Nogmaals, het is niet altijd even makkelijk en zeker in het begin zul je er even flink tegen aan moeten. Maar als je geïnteresseerd bent in affiliate marketing kan ik je alleen maar aanraden daar verder in te duiken. Of overweeg de stap om een cursus aan te schaffen en direct gericht aan de slag te gaan.

Bekijk anders hier onze review maar eens, Affiliate Marketing Revolutie Review.  En bepaal voor jezelf of het ook iets voor jou is.

Het is puur een kwestie van willen. Tijd investeren om nieuwe dingen te leren en vooral niet opgeven als het even niet lukt of tegenzit. Bekijk mijn blog berichten en gebruik die informatie ten goede. Maak niet dezelfde fouten die ik gemaakt heb.

Zelf ben ik weer volop actief en bezig met het online geld verdienen en heel eerlijk ik heb het wel een beetje gemist.

Zit je met vragen of kom je ergens niet uit? Je kan altijd even reageren of een mail sturen.

Ik hoop je met dit bericht een beetje helderheid te hebben gegeven. En een goed inzicht in hoe je kunt starten met online geld verdienen en affiliate marketing.

Affiliate marketing revolutie

Wil je graag meteen starten met affiliate marketing?

Ben jij zo nieuwsgierig geworden en wil je direct starten met online geld verdienen via affiliate marketing? Dan kan ik je de training van Jacko erg aanraden.

Ontdek het #1 verdienmodel van Nederland! Als het op affiliate marketing aan komt zit je met de AMR-training wel goed. Het beste online geld verdienen product op de markt.

Wil je eerst nog gewoon wat rondkijken en je zelf oriënteren dat is helemaal prima. Kijk gerust nog even rond op het blog. Ook kun je gebruik maken van onze mailingdienst en je inschrijven voor de nieuwsbrief. Hiermee ben je vaak als eerste op de hoogte van nieuwe blog artikelen en hoef je niks te missen.

Schrijf je hier in voor mijn nieuwsbrief.

Wat je ook doet, heel veel succes ermee!

Daan Peeters

Gewoon omdat het kan

Leave a Comment

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.