Affiliate marketing revolutie

De affiliate marketing revolutie is een online cursus van Jacko Meijaard over geld verdienen met affiliate marketing. In deze review over de affiliate marketing revolutie wil ik je een eerlijk en open beeld geven van wat deze cursus inhoudt. Wie is de verkoper ervan, is het wel te vertrouwen, en wat zijn mijn ervaringen en mening over de affiliate marketing revolutie.

De meeste mensen die hier terecht komen hebben een grote interesse naar online geld verdienen met affiliate marketing. De kans is groot dat die interesse je hier gebracht heeft omdat je meer wilt weten over de online cursus affiliate marketing revolutie van Jacko.

Leuk en goed dat je er bent. In deze review wil ik je graag mijn open, eerlijke en zo onafhankelijk mogelijke mening geven over deze training. Laten we snel beginnen.

Wie is de verkoper van affiliate marketing revolutie?

De maker en verkoper van de Affiliate marketing revolutie cursus is Jacko Meijaard. Jacko is geboren, opgegroeid in de mooie provincie Zeeland, Yerseke. Geboren op 14-02-1991 is Jacko vanaf 2011 vanuit zijn zolderkamer begonnen met affiliate marketing.

Inmiddels is Jacko een wel besproken persoon in de online wereld van affiliate marketing. Het is dus niet gek als je zijn naam al eerder bent tegen gekomen.

In 2018 is hij zelfs ge-intervieuwd door het AD, over zijn levensstijl en hoe hij dit bereikt heeft met online ondernemen. Je kunt dit artikel hier nog terug lezen.

Jacko is ook gewoon maar een mens, iemand die geniet van het leven en de vrijheid van online ondernemen.

Is Jacko Meijaard wel betrouwbaar?

Als ik verder wat onderzoek doe via internet om meer over Jacko Meijaard te weten te komen lees ik veel positieve verhalen over hem. Jacko verschuilt zich niet en is goed vindbaar ook op verschillende social media. Ik heb hem nooit persoonlijk ontmoet, maar door de jaren heen geregeld met hem gesproken.

Ik ken Jacko al een jaar of 8 en op mij komt hij over als een nuchter en eerlijk persoon. Die weet waar hij het over heeft en spreekt uit eigen ervaring. Jacko is gewoon legit en goed te vertrouwen. Het lijkt misschien wat vaag zo’n jonge vent die ruim 10k per maand binnenhaalt met internet.

Maar dat is wat er kan gebeuren als je gefocust bezig bent met het opbouwen van een online business. Affiliate marketing biedt gewoon die kansen en mogelijkheden.

In zijn online cursus affilate marketing revolutie legt hij je stap voor stap uit hoe hij dit heeft gedaan en bereikt.

Wat is de affiliate marketing revolutie precies?

Ik krijg wel eens de vraag “Wat is de affiliate marketing revolutie nou eigenlijk”? In deze review zal ik je daarop een goed antwoord geven. Heel simpel gezegd is de AMR een online cursus over affiliate marketing. Er is veel video- materiaal om te bekijken, waarin stap voor stap word verteld, uitgelegd en voorgedaan hoe je geld kan verdienen met internet.

Jacko vertelt daarin ook dat het geen “reken je snel rijk” programma is. En dat is het ook zeker niet.

Zelf maak ik ook al jaren gebruik van affiliate marketing, hetgeen wat je leert in de affiliate marketing revolutie is 100% echt. Het werkt tot op de dag van vandaag en nog vele jaren in de toekomst. Wist je dat affiliate marketing de afgelopen jaren best groot is geworden in Nederland.

Wist je bijvoorbeeld dat grote vergelijkingssites als kieskeurig.nl, consumentenbond.nl of vergelijk.nl veelal werken op affiliate basis.

Naast de goede video- training is er ook een zeer leuke en actieve community. Dit vind ik zelf nog wel een van de meest waardevolle dingen van deze cursus. Hier zo meteen meer over.

Inhoud van deze online cursus van Jacko Meijaard

Zoals eerder al gezegd bestaat de affiliate marketing revolutie voornamelijk uit video’s. Deze kun je op je eigen gemak bekijken en je hebt er alle tijd voor. Je hebt namelijk levenslang toegang tot de cursus na aanschaf.

De training bestaat uit 69 pagina’s met video materiaal, en soms een korte beschrijving of toevoeging in tekstvorm. Het is allemaal duidelijk en best overzichtelijk opgezet waarmee het navigeren door alle materiaal niet te moeilijk is.

Hieronder een overzicht van het trainingsdeel van de affiliate marketing revolutie.

Affiliate Marketing Revolutie Review - inhoud cursus

De video’s zijn opgedeeld in verschillende categorieën en het is zo makkelijk navigeren. In de eerste modules (de blauwe blokken) wordt het meeste al uitgelegd en wordt er gewerkt met het eigen Marketheme. Een zelf ontwikkeld WordPress thema, webhosting en service in een. Bedacht en gemaakt door Jacko en Léon Gotjé. Opgezet speciaal voor affiliate marketing.

In de (grijze ) instructie blokken wordt er veelal met WordPress en eigen hosting naar keuze gewerkt en zie je ook hoe je zonder het Marketheme gewoon aan de slag kunt. Daarnaast ook een aantal andere onderwerpen die interessant zijn voor affiliate marketing. Met name het onderdeel over email- marketing.

Om het je makkelijk te maken heb ik even een korte video opgenomen waarin ik je het ledendeel van de cursus laat zien en een korte rondleiding geef. Bekijk hieronder deze video.

Deze video is bedoeld voor de review van de affiliate marketing revolutie en je zo wat meer inzicht en informatie te geven.

Voor wie is de affilate marketing revolutie bedoeld?

De affiliate marketing revolutie is bedoeld voor mensen die geïnteresseerd zijn in de mogelijkheden van affiliate marketing. Om hiermee geld te verdienen en eventueel een goed (extra) inkomen op te bouwen. Bij affiliate marketing promoot je namelijk bestaande producten of diensten van een ander bedrijf. Stuur je een klant door naar een website waar deze een aankoop maakt, dan krijg jij als affiliate daar een commissie over.

Het is iets wat al heel lang gaande is en waar steeds meer interesse voor is onder de mensen. Steeds meer mensen zien de kansen en mogelijkheden die affiliate marketing kan bieden.

Als je online geld wilt verdienen is affiliate marketing vrijwel een van de simpelste verdienmodellen. Een die ook gewoon veilig en legaal is. Er is geen reden om je daar ergens zorgen over te maken. Veel grote bedrijven maken hier zelf gebruik van en bieden ook hun eigen producten en diensten aan voor affiliates om te promoten.

Wil jij als affiliate aan de slag en geld verdienen door simpelweg producten of diensten (die je misschien zelf wel gebruikt) te promoten. Dan is de affiliate marketing revolutie iets voor jou.

De mening van andere gebruikers

Voordat ik je mijn eigen mening en ervaring deel wil ik je ook laten zien wat anderen er van vinden. Zo heb ik even de tijd genomen om wat rond te zoeken om te zien wat andere gebruikers van deze online cursus vinden.

Je ziet hier onder een aantal screenshots die ik heb genomen van de reacties die ik tegen kwam.

  • affiliate marketing revolutie ervaringen
  • affiliate marketing revolutie ervaringen
  • affiliate marketing revolutie ervaringen
affiliate marketing revolutie ervaringen

Mijn ervaring en mening over de affiliate marketing revolutie – review

Nou wat vind ik zelf nu van de affiliate marketing revolutie van Jacko Meijaard? Ik wil hierin zo open en eerlijk mogelijk zijn. Het is inmiddels een paar maanden geleden dat ik de cursus zelf kocht. Omdat ik zelf net als Jacko meerdere jaren ervaring heb met affiliate marketing, ben ik in een positie om goed te beoordelen of de informatie in de cursus wel klopt.

Is het waar wat er word verteld en kun je op deze manier wel echt geld verdienen.

Mijn eigen ervaring en mening

Ik heb netjes alle video’s in het trainingsdeel bekeken, zoals ieder lid dit zou moeten doen. Op het eerste oog ziet alles er netjes uit en zijn de video’s goed te volgen en te begrijpen. Alle informatie klopt en is redelijk up to date. Ik had er een paar kleine opmerkingen over dat sommige links onder de video niet helemaal klopten. Ik heb dat aangegeven bij Jacko en hij zou dit aanpassen.

Het was namelijk zo dat nog niet zolang geleden de video’s zijn geupdatet met het nieuwe systeem Marketheme 2.0. Er moesten nog wat puntjes op de i worden gezet.

Marketheme wat is dat nu weer? Dit is een eigen webhost systeem met WordPress website die Jacko heeft opgezet samen met Léon Gotjé. Dit hele systeem heeft begin dit jaar (2020) een complete update gehad en het was nodig om video’s aan te passen.

Dit is iets wat Jacko regelmatig doet. Het is inmiddels de 4de versie van zijn cursus, die al ruim 7 jaar bestaat. De afgelopen jaren is het de best verkochte affiliate marketing cursus in Nederland. Niet zo gek dus dat je op zoek bent gegaan naar een affiliate marketing revolutie review.

Affiliate marketing revolutie forum

Het affiliate marketing forum

De cursus op zich zelf is een zeer goede cursus. Maar persoonlijk vind ik het forum toch wel het meest waardevolle aan dit pakket. De video training is ook echt bedoeld om je stap voor stap te leren over affiliate marketing en hoe je daarmee geld kan verdienen.

Maar op het forum vind je ook nog heel veel informatie, tips en ervaringen van leden. Het kost soms even tijd om er doorheen te spitten maar het is echt de moeite waard.

Veel vragen worden er ook al beantwoord als je even de moeite neemt om er doorheen te kijken. Maar ben ook niet bang om gewoon je vraag te stellen, de vele leden die actief zijn helpen elkaar graag verder. Zelf probeer ik ook geregeld actief te zijn en vragen te beantwoorden of iemand te motiveren of zelf een tip te geven.

In mijn beginjaren heb ik aardig wat verschillende cursussen gevolgd maar geen een had er een forum. Het is echt een hele waardevolle toevoeging binnen de AMR, waar ook volop gebruik van word gemaakt.

Mijn beoordeling van de affiliate marketing revolutie

Dit allemaal samen genomen is de affiliate marketing revolutie een mooi pakket en ook een goede cursus om te volgen. Persoonlijk ben ik er erg tevreden mee en zou iemand die wil beginnen met affiliate marketing deze cursus ook aanraden. Het is een hele goede basis en misschien eerste stap om te nemen en meer te leren over hoe je hiermee geld kan verdienen.

Als ik het een cijfer zou moeten geven van 0 tot 10 krijgt het van mij een 8,5.

Wat kost de affiliate marketing revolutie?

Voor de affiliate marketing revolutie betaal je eenmalig €47,-. Laat je ergens anders niks wijs maken over grote bedragen of mega korting etc. 47 euro is een vaste prijs en dat is wat je betaald om toegang te krijgen tot het ledendeel. Er zijn websites waar geclaimd wordt dat de cursus duurder zou zijn, maar dit is onjuist.

Een zeer prima prijs als je het mij vraagt voor hetgeen je krijgt. De complete video cursus plus het forum is het meer dan waard als affiliate marketing iets is waar je verder mee wilt.

Het is een klein bedrag dat je investeert in je eigen kennis wat je eigenlijk ook niet zou moeten zien als kosten. In vergelijking met andere opleidingen of online trainingen is het een zeer nette prijs. Je investeert hiermee in kennis voor jezelf, kennis die je weer kunt gebruiken om geld mee te verdienen.

Met de juiste houding en een beetje inzet heb je die 47 euro ook zo weer terug verdiend.

Conclusie

Je weet nu als het goed is wat de affiliate marketing revolutie is na het lezen van deze review. Een online video cursus waarin je geleerd wordt hoe je geld kan verdienen met affiliate marketing. Lijkt dat je wat dan is deze online cursus wellicht wat voor jou.

Uit eigen ervaring weet ik dat het niet altijd even makkelijk is voor iedereen en daarmee is het forum een goede aanvulling. Je kunt hier altijd terecht met vragen of opmerkingen, waar Jacko zelf of een van de leden je mee verder kan helpen.

Mocht je nu toch nog vragen hebben over de cursus affiliate marketing revolutie na het lezen van deze review, laat dan hieronder even een reactie achter en ik zal mijn best doen je zo goed en snel mogelijk te beantwoorden.

Heel veel succes en wie weet spreken we elkaar nog eens op het forum.

Review gemaakt door Daan Peeters

Gewoon omdat het kan

Dit vind je misschien ook interessant.

About Daan Peeters

Daan is de eigenaar en oprichter van slimonlineverdienen.nl. Hierop deelt hij artikelen om mensen te inspireren en helpen om ook geld te verdienen op internet met behulp van affiliate marketing. Leer hoe jij dit ook kan van een ervaren affiliate marketeer.

2 comments add your comment

Leave a Comment

Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en Google Privacy Policy en Servicevoorwaarden toepassen.

De verificatie periode van reCAPTCHA is verlopen. Laad de pagina opnieuw.